Workshop ‘Meer met Bloemen”

Wil je meer weten over eetbare bloemen en kruiden? Kom dan een van onze workshops volgen!

Dit jaar 2021 vinden de workshops plaats op 26/6, 24/7, 21/8, 11/9 en 9/10.

Tijdens een rondleiding op het veld krijg je informatie over eetbare bloemen en kruiden. Daarna kan je je eigen (eetbare) bloemen plukken om ze met handige tips en tricks in een boeket te schikken. Je kan ook kiezen voor droogbloemen, zodat je nog heel lang plezier hebt van je boeket. We voorzien verse kruidenthee en een hapje.

Deelname: € 60, inclusief boeket, kruidig drankje en hapje.
Stuur een email naar info@ferm.bio om in te schrijven, of om een workshop cadeaubon te bestellen!

Workshop tomaten inmaken

In deze workshop leer je verschillende technieken om tomaten te verwerken voor bewaring.


We beginnen de namiddag met samen tomaten plukken die we vervolgens op 4 verschillende manieren verwerken.
– passata
– gepelde tomaten
– gedroogde tomaten
– tomatenspread

Elke deelnemer krijgt een pot van elke bereiding mee naar huis, alsook een korte handleiding met tips & tricks.

Datum: 4 september 2021
Prijs: € 80 per persoon
Inschrijven via info@ferm.bio