Winwin lening

Ferm breidt uit!

Na 3 seizoenen met mooie oogsten, veel tevreden klanten en een mooi bedrijfsresultaat zetten wij de stap om ons bedrijf uit te breiden. Daarom gaan we twee percelen landbouwgrond kopen die grenzen aan ons huidig perceel. In totaal zullen we zo onze totale oppervlakte uitbreiden van 1,5hA naar 2,43hA. Dit zal ons de mogelijkheid geven om nog meer groenten, kruiden en bloemen te telen voor jullie. Daarnaast bieden de bijkomende percelen het voordeel dat ze aan de straat grenzen, wat ons op termijn toelaat een degelijke toegangsweg en parking aan te leggen, alsook eventueel extra infrastructuur.

3 Jaar geleden financierden wij onze opstart reeds met winwin-leningen. Met het geld dat we toen ophaalden kochten wij onze machines, serres, een hoop materiaal en bouwden we ons afdak (onze grond kochten we toen met onze spaarcenten en donaties van de familie). Deze leningen lopen over 8 jaar en binnenkort betalen wij de derde schijf hiervan af. We blijven al onze financierders zeer dankbaar voor het vertrouwen.

Nu starten we een nieuwe campagne om geld in te zamelen via winwin-leningen voor de financiering van de nieuwe gronden. Het gaat om twee percelen met een totale oppervlakte van 93,86 are.

  • totaal op te halen bedrag: € 75.000
  • bedrag per lening: € 1000 – € 75.000
  • looptijd lening: 8 jaar
  • rentevoet: 1% + 2,5% belastingsvoordeel = 3,5% bruto rendement
  • de staat biedt bepaalde garanties in geval van faillissement

De algemene voorwaarden van de winwin-lening kan u hier nalezen.

Interesse om een lening met ons af te sluiten? Vul dan onderstaand formulier in! Nog niet helemaal zeker? Kom dan naar ons info-moment. Hier doen we ons financieel plan voor de komende jaren uit de doeken en geven we je inzage in de resultaten van de afgelopen 3 jaar.
Het info-moment gaat door op zondag 8 november om 15u in ’t Hof van Laar (Humbeeksebaan 177, 1980 Zemst). Iedereen is welkom, al is het handig om vooraf even te bevestigen.

Winwin lening

€75.000 van €75.000 opgehaald
Persoonlijke info

Factuurgegevens

Hartelijk dank voor het afsluiten van een winwin-lening met Ferm. U ontvangt dadelijk een email met verdere instructies.

 

 

 

 

Bepalingen

Totaalbedrag: €2.000