Groentepakketten in samenwerking met Biobuur

In de plaats van zelf te starten met een pakkettensysteem, hebben we beslist om samen te werken met Biobuur. Op die manier hoeven wij enkel ingrediënten voor de pakketten te voorzien en wordt de rest van het werk overgenomen door Biobuur. Zo kunnen wij ons beter focussen op het telen van de groenten, voor pakketten en horeca.

Wie zich bij ons al had ingeschreven voor een (proef)pakket, verwijzen we graag door naar Biobuur.

Biobuur zal zoveel mogelijk met groenten van Ferm werken. Vanaf juni zal je meer en meer onze groenten in de pakketten aantreffen. Je kan kiezen tussen een mini, klein of groot groentepakket, fruitpakketten en aardappel- en uiabonnementen. In juni komen er ook bloemenabonnementen bij en een verwenabonnement, beide aangeboden door Ferm.
Je kan beginnen met een proefpakket en je pakket pauzeren is mogelijk.

Alle info vind je op www.biobuur.be

Horeca

Naast het telen van seizoensgroenten specialiseren we ons in fijne bladgewassen (rucola, mizuna, zilverzuring, rode-biet blad,  tuinkers…). In onze tunnels zal een grote variëteit aan tomaten groeien.

We bieden een heel smaakvol gamma van bekende en ook specialere verse kruiden. We werken ook aan een aanbod gedroogde kruiden.

Je kan bij ons terecht voor eetbare bloemen en bloemen ter decoratie van je zaak.

Benieuwd naar ons aanbod? Stuur een mailtje.

Markten

Vanaf 26 mei vind je onze groenten, kruiden en bloemen in het kraam van M’akker, elke zaterdag op de Grote Markt in Mechelen.

Daarnaast vind je ons op gelegenheidsmarkten (zie kalender), zoals Kraakvers in Antwerpen op 16 juni.